30 Dagen Geld Terug Garantie!

Hoe wordt mijn bestelling binnen Nederland verzonden?

Bij Craft Aroma zorgen we ervoor dat al onze producten met zorg worden verzonden. Voor bestellingen binnen Nederland hanteren wij GRATIS verzending vanaf €35, inclusief een trackingnummer, om jouw pakketje te kunnen volgen. Bij bestellingen onder de €35 rekenen wij €3,95 verzendkosten. Onze pakketten worden verzonden met DHL.
Je kunt erop vertrouwen dat je bestelling veilig en netjes bij jou thuis wordt afgeleverd.

Hoe lang duurt het om mijn bestelling binnen Nederland te verzenden?
Wij begrijpen dat je niet lang wilt wachten op je bestelling. Plaats je bestelling op werkdagen voor 17.00 uur, dan is de kans groot dat je het pakketje al de volgende werkdag in ontvangst kunt nemen. Houd er rekening mee dat onze levertijd gemiddeld 1 werkdag is. Uitgezonderd van zon- en feestdagen.

Hoe wordt mijn bestelling naar België verzonden?
Ook voor onze klanten in België bieden wij een snelle en GRATIS verzending aan vanaf €35, inclusief een handig trackingnummer. Bij bestellingen onder de €35 rekenen wij €4,95 verzendkosten. Zo kun je je pakketje op de voet volgen totdat het bij jou thuis arriveert, mooi verpakt in een stevige doos.

Hoe lang duurt het om mijn bestelling naar België te verzenden?
We begrijpen dat je enthousiast bent om je aankoop te ontvangen. Ons team zorgt ervoor dat jouw bestelling binnen dezelfde dag wordt verwerkt. Nadat het pakket ons magazijn verlaat, kun je rekenen op een levertijd van ongeveer 1 werkdag

Er is een probleem met mijn bestelling. Wat moet ik doen?
Bij Craft Aroma streven we naar de best mogelijke service. Mocht er onverhoopt een probleem zijn met je bestelling, neem dan direct contact met ons op via info@craftaroma.nl Ons team zal het probleem zo snel mogelijk oplossen en ervoor zorgen dat je tevreden bent met je ervaring bij Craft Aroma.


Wat als ik een verkeerd adres heb ingevuld?
De klant is verantwoordelijk voor het verstrekken van een correct afleveradres tijdens het bestelproces. In geval van een foutief opgegeven adres kan Craft Aroma niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele verlies, schade of vertraging in de levering. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om ervoor te zorgen dat het opgegeven adres accuraat en up-to-date is. Eventuele kosten als gevolg van een foutief adres zullen voor rekening van de klant zijn

Wij danken je voor het vertrouwen in Craft Aroma en staan altijd klaar om je te helpen met al je vragen en opmerkingen. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop!

 

Adres: Dokweg 33B, 1976 CA IJmuiden

Email: Info@craftaroma.nl

Telefoonnummer: +31 6 41296953