30 Dagen Geld Terug Garantie!

Bij Craft Aroma streven we ernaar om jouw ervaring met onze producten zo aangenaam mogelijk te maken. Als je om welke reden dan ook niet 100% tevreden bent met je aankoop, bieden wij een niet-goed-geld-terug-garantie. Het is belangrijk om op te merken dat de artikelen die je wilt retourneren niet gebruikt mogen zijn. Indien we constateren dat een artikel gebruikt is, behouden wij het recht om het bedrag niet terug te betalen.

Beschadigd artikel?

Mocht je een beschadigd artikel ontvangen, neem dan alsjeblieft direct contact met ons op via info@craftaroma.nl In het geval van een gebroken artikel, verzoeken we je vriendelijk om het niet retour te sturen. Neem in plaats daarvan onmiddellijk contact met ons op, zodat we het probleem kunnen oplossen en een passende oplossing kunnen bieden.

Stap 1: Neem contact met ons op

Als je een artikel wilt retourneren, neem dan binnen 30 dagen na ontvangst van je geuren contact met ons op via info@craftaroma.nl Laat ons weten waarom je het artikel wilt retourneren, zodat we je beter kunnen helpen.

Stap 2: Ontvang instructies

Na het contact met ons, ontvang je van ons de instructies voor het retourneren van de parfums. We zullen je begeleiden bij het proces om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Stap 3: Controle op gebruik en beschadiging

Bij ontvangst van de geretourneerde artikelen zullen we deze zorgvuldig controleren op gebruikssporen en beschadigingen. Als een artikel gebruikt blijkt te zijn of als er sprake is van breuk, nemen we contact met je op om de situatie te bespreken en verdere afhandeling te regelen.

Stap 4: Terugbetaling

Indien de geretourneerde artikelen aan de voorwaarden voldoen, zullen we binnen 30 dagen het geld terugstorten op je rekening.

Verkeerde geuren ontvangen?

Bij Craft Aroma doen we ons uiterste best om je bestelling met zorg en precisie te verwerken. Als je onverhoopt een verkeerde geur hebt ontvangen, bieden we onze oprechte excuses aan voor het ongemak. Neem onmiddellijk contact met ons op via info@craftaroma.nl en we zullen er alles aan doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. We zorgen ervoor dat je spoedig kunt genieten van de juiste geuren.

Bij Craft Aroma waarderen we je als klant en streven we naar een positieve ervaring bij elke aankoop. Aarzel niet om contact met ons op te nemen bij eventuele vragen, opmerkingen of problemen. We staan voor je klaar!

Adres: Dokweg 33B, 1976 CA IJmuiden

Email: Info@craftaroma.nl

Telefoonnummer: +31 6 41296953