30 Dagen Geld Terug Garantie!

Onze reis begon met het verlies van een dierbare, iemand die een onmiskenbare passie had voor parfum. Zijn liefde voor geuren inspireerde ons en liet ons nadenken over de kracht die een geur kan hebben om herinneringen en emoties op te roepen. In een tijd van rouw en reflectie kwam er een helder moment van inzicht: we wilden die passie voortzetten en een merk creëren dat de essentie van luxe parfums vastlegt en deze toegankelijk maakt voor iedereen. Zo ontstond Craft Aroma. 

De naam "Inspired by BC" draagt een diepere betekenis met zich mee. BC staat voor de initialen van onze dierbare die ons op deze weg heeft gezet. Elk parfum dat we creëren, is doordrenkt met de zorgvuldigheid, toewijding en liefde die hij in zijn leven aan parfums heeft besteed. Zo blijft zijn nalatenschap voortleven in elk flesje dat we aanbieden.

Onze visie is om luxe geuren aan te bieden, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om zichzelf te verwennen met hoogwaardige parfums zonder dat dit een onbereikbaar luxe prijskaartje heeft. We geloven erin dat iedereen het recht heeft om zich speciaal te voelen, om een vleugje elegantie en verfijning toe te voegen aan hun dagelijks leven, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het product.

Dank je wel dat je deel uitmaakt van ons verhaal en ons helpt om de herinnering aan onze geliefde te eren door iets moois en bijzonders te creëren. Samen kunnen we een wereld creëren waarin luxe geuren toegankelijk zijn voor iedereen die zichzelf wil omringen met schoonheid en elegantie.

Inspired by BC B.V.
Adres: Dokweg 33B, 1976 CA IJmuiden

Email: Info@craftaroma.nl

Telefoonnummer: +31 6 41296953