30 Dagen Geld Terug Garantie!

Veelgestelde Vragen - Craft Aroma

Bestelling en Producten:

1. Wie is Craft Aroma? Craft Aroma is een parfummerk dat hoogwaardige dupe parfums aanbiedt, geïnspireerd op luxe en dure parfummerken. We streven ernaar om betaalbare parfums van hoge kwaliteit aan te bieden zonder concessies te doen aan de prestaties. Let op dat onze parfums geïnspireerd zijn op populaire luxe geuren, maar we kopiëren niet direct van deze merken.

Disclaimer: Craft Aroma creëert parfums die geïnspireerd zijn op de geurprofielen van bekende en luxueuze parfummerken. We maken echter geen directe kopieën van deze merken. Onze parfums zijn zorgvuldig ontwikkeld om unieke geurervaringen te bieden die vergelijkbaar zijn met de bekende merken, maar met onze eigen creatieve draai. We respecteren intellectuele eigendomsrechten en streven ernaar om originele parfums te leveren die geïnspireerd zijn door artistieke interpretatie.

2. Wat zijn dupe parfums? Dupe parfums zijn geuren die sterk lijken op populaire luxe parfums, maar tegen een veel betaalbaardere prijs worden verkocht. Deze parfums zijn geïnspireerd op de geurprofielen van bekende merken.

3. Hoe kiezen jullie welke parfums jullie aanbieden? We selecteren parfums op basis van populariteit, geurprofielen en klantenvoorkeuren. Ons assortiment wordt regelmatig bijgewerkt om de nieuwste trends en geuren te omvatten.

4. Zijn jullie parfums authentiek? Onze parfums zijn geen authentieke producten van de merken waardoor ze zijn geïnspireerd. Ze zijn echter zorgvuldig samengesteld om vergelijkbare geurervaringen te bieden.

Bestelling en Verzending:

5. Wat zijn de verzendkosten? Voor bestellingen boven de €35 bieden wij gratis verzending aan binnen Nederland en België. Voor bestellingen onder dit bedrag geldt een standaard verzendtarief.

6. Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling aankomt? Alle bestellingen op werkdagen voor 17:00 besteld, wordt de volgende dag geleverd. Houdt er rekening mee dat dit niet geldt op weekend- en feestdagen. De bezorgtijd kan variëren afhankelijk van je locatie en eventuele vertragingen bij de koeriersdienst.

7. Bieden jullie internationale verzending aan? Op dit moment verzenden we alleen binnen Nederland en België. 

Retouren en Klantenservice:

8. Kan ik een product retourneren? We accepteren retouren binnen 30 na ontvangst van je bestelling, op voorwaarde dat de producten ongeopend en in hun originele staat zijn. Raadpleeg ons retourbeleid voor meer informatie.

9. Wat moet ik doen als mijn bestelling beschadigd is aangekomen? Als je bestelling beschadigd is aangekomen, neem dan onmiddellijk contact op met onze klantenservice. We zullen ons best doen om het probleem snel op te lossen.

10. Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice? Je kunt contact met ons opnemen via info@craftaroma.nl. Ons klantenserviceteam staat klaar om je vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen.

Algemeen:

11. Zijn jullie parfums dierproefvrij? Ja, al onze parfums zijn dierproefvrij. We hechten veel waarde aan ethische en verantwoorde productiepraktijken.

12. Hoe kan ik op de hoogte blijven van nieuwe geuren en aanbiedingen? Je kunt je inschrijven voor onze nieuwsbrief en ons volgen op sociale media om op de hoogte te blijven van ons assortiment, nieuwe geur releases en speciale aanbiedingen.Adres: Dokweg 33B, 1976 CA IJmuiden

Email: Info@craftaroma.nl

Telefoonnummer: +31 6 41296953